Klassisk ansiktsbehandling

Behandlingen inkluderer rens, hudanalyse, peeling m/ damp, ut klemming, skulder nakke og ansiktsmassasje, uti fra din hudtype velges en maske som passer for deg. Avsluttes med fuktighetskrem. Passer for alle hudtyper.

750,- 

 

Klassisk ansiktsbehandling m/ryggmassasje

Behandlingen starter med en ryggmassasje for å løse opp i ømme og stive muskler for deretter gjøre en dyprens som gir deg ren og klar hud. Ideell for alle hudtyper.

990,-

 

Ungdom ansiktsbehandling

For ungdommer mellom 13 og 18 år. Rens, hudanalyse, peeling, maske, og krem.

550,- 

 

Ansiktsbehandling m/vitamin konsentrat

Vitaminbombe Rikt på oljer med vitamin A og E, beskytter nærer og fukter tørr hud. Regenererende og legende, samt styrker hudens elastisitet. Gir en ungdommelig glød til huden. Ypperlig til tørr og dehydrert hud.

890,-

 

Beroligende Rosebehandling

Denne behandlingen demper og roer hypersensitiv og rødflammet hud, trekker sammen årene og styrker kapillærene. Masken inneholder ingredienser fra grønn te, lakris, kamille, alger og eteriske oljer. En fantastisk behandling spesiallaget for rosacea, men anbefales også for erythema og couperose. Kan brukes av alle typer sensitiv hud.

990,-

 

STEM CELLS FRIEEZE DRIED TREATMENT

En ansiktsbehandling som revitaliserer og fornyer dine celler med den nyeste teknologien innen stamcellevitenskap. En blanding av Argan og Comfreystamceller fra planteekstrakter og anti-aging-virkestoffer som bla collagen, retinol, elastin og hyalaronsyre. Reduserer linjer, glatter hudoverflaten og beskytter hudens naturlige reparerende midler.

1490,-